Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

EMDR Coaching

EMDR Coaching

Bij Nekststep geloven we dat iedereen het verdient om een leven te leiden dat vrij is van de lasten van trauma en stress. Dat is waarom wij gespecialiseerde coaching met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) aanbieden, een krachtige en bewezen methode die helpt bij het verwerken van diepgewortelde emotionele problemen en trauma's.

EMDR werkt! Een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken.

Coaching gesprek

Wat is EMDR?

EMDR is een unieke psychotherapeutische benadering die vooral effectief is voor mensen die last hebben van de gevolgen van traumatische ervaringen. Door middel van gerichte oogbewegingen helpt EMDR de hersenen om vastzittende herinneringen te verwerken en een nieuwe manier van denken te bevorderen, wat leidt tot significante verlichting van emotionele stress.

Hoe werkt EMDR-Coaching?

Onze EMDR-coaching combineert traditionele coachingsmethodieken met de EMDR-techniek. Tijdens de sessies werk je één-op-één met een gekwalificeerde EMDR-coach die je begeleidt door het proces. We richten ons op specifieke stressvolle of traumatische ervaringen en gebruiken EMDR om deze ervaringen op een veilige manier te verwerken, wat resulteert in een vermindering van stress en een verhoogd persoonlijk welzijn.

Voor Wie is EMDR Geschikt?

EMDR kan worden toegepast bij verschillende soorten nare ervaringen, zoals:
  • Trauma's en PTSS (Posttraumatische Stressstoornis)
  • Angststoornissen
  • Depressieve klachten
  • Fobieën
  • Rouwverwerking
  • Negatieve zelfbeelden en faalangst

Wat Kun Je Verwachten?

Bij Nekststep bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je verhaal kunt delen en aan je herstel kunt werken. Onze EMDR-sessies zijn gericht op het ontladen van de emotionele spanning die je met je meedraagt, zodat je weer vrijer kunt leven.

Neem de Stap naar Herstel

Laat nare ervaringen je leven niet langer bepalen. Ontdek de transformerende kracht van EMDR bij Nekststep en zet de eerste stap naar een leven zonder de last van het verleden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en ontdek hoe EMDR je kan helpen om nare ervaringen te verwerken en verder te gaan met je leven.