Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

Incompany trainingen

Maak jezelf en je organisatie krachtiger

Incompany training op maat

Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? En willen jullie daarmee samen aan de slag? Dan zijn onze incompany trainingen zeer geschikt. Nekststep is graag bij jouw organisatie te gast om leidinggevende en/of werknemers in specifieke vaardigheden te trainen. Wij stellen unieke maatwerkprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en -doelen. 

Wij hebben een praktijkgerichte manier van trainen om de kennis en vaardigheden van meerdere medewerkers tegelijker naar een hoog niveau te brengen en te laten aansluiten bij ontwikkelingen in de organisatie of het betreffende vakgebied. Iedere organisatie heeft specifieke ontwikkelbehoeften en daar spelen we graag op in.

Of het nu gaat om feedback, effectief communiceren, samenwerking, assertiviteit, eigen regie, coachend leidinggeven, basis of strategische adviesvaardigheden, we hebben ruime ervaringen met incompany trainingen en maatwerktrajecten op al deze gebieden. Telkens weer zijn jullie specifieke leerwensen en -doelen het uitgangspunt. In nauwe samenspraak formuleren wij doelstellingen en maken we resultaatafspraken.

Wij zorgen voor een positieve beleving van onze incompany trainingen, waarin het leren van praktische vaardigheden ondersteund door een stevige theoretische basis centraal staat. Er is sprake van een open, gezellige, interactieve en inspirerende sfeer waarin iedereen optimaal kan leren en ervaren.

Hieronder staan enkele voorbeelden van onze maatwerktrainingen die veelvuldig hun meerwaarde voor organisaties hebben bewezen. 
Waarom incompany training

Twijfel je vaak aan je beslissingen? Mijd je graag conflicten? Laat je mensen soms over je heen lopen? Als je assertiviteit mist, dan leef je je leven niet op eigen voorwaarden. In plaats daarvan laat je je leven door anderen leiden.

Lees meer

Waarom incompany training

Feedback helpt (gezamenlijke) resultaten te behalen en sterkere en betekenisvoller relaties op te bouwen en de sfeer in de organisatie aanzienlijk te verbeteren. 

Lees meer

Waarom incompany training

Een goede indruk maken willen we allemaal. Daadkrachtig, overtuigend, professioneel of sympathiek overkomen: soms is het afhankelijk van het doel wat je hebt soms wil je het allemaal. Zet je lichaamstaal in om dit te bereiken.

Lees meer

Waarom incompany training

Leer optimaal gebruik maken van je eigen kernkwaliteiten en die van de ander en omgaan met ieders valkuilen.

Lees meer

Waarom incompany training

Wil je investeren in het verbeteren van de adviesvaardigheden van je medewerkers om blijvende impact te kunnen maken bij interne of externe klanten?

Lees meer

Waarom incompany training

Presentaties geven en speeches houden helpen je succes exponentieel te vergroten. Hoe meer mensen jouw verhaal horen, hoe meer je voor elkaar kan krijgen. Zeker als je een inspirerende en vloeiende stijl van presenteren weet te ontwikkelen.  

Lees meer

Waarom incompany training

Als bestuurder, ondernemer en manager ben je je er vaak terdege van bewust dat het niet alleen de denkprocessen zijn die het reilen en zeilen binnen de organisatie bepalen. Er is een onderstroom van energie die minstens zo belangrijk is en waar juist een reading inzicht in verschaft.

Lees meer

Trainingsmix

Afgestemd op jullie specifieke uitdagingen kunnen we natuurlijk ook een mooie mix van meerdere trainingen aangevuld met huiswerk en coaching aanbieden.

Neem gerust contact met ons op

Onze incompany trainingen hebben vele voordelen:

qxif-wrench

Maatwerk

Nekststep stemt een training specifiek af op jouw organisatie en de medewerkers. Vooraf worden behoeften, doelstellingen en individuele leerdoelen uitgevraagd, waarna Nekststep de inhoud van de training echt op maat ontwikkelt. 
qxio-social-buffer

Mix aan leervormen

Wij maken gebruik van uiteenlopende innovatieve interventies en leervormen. Naast bijeenkomsten gebruiken we reflectie- en feedbackinstrumenten en persoonlijke (e-)coaching. Afhankelijk van jouw leer- en ontwikkelwensen kijken we naar de best mogelijke combinatie.
qxio-social-euro

Efficiënt

Een incompany training of opleiding is meestal goedkoper dan een externe opleiding. Deelnemers hebben praktisch geen reistijd en maken geen reiskosten.
qxif-people-carry

Coaching on the job

Coaching on the job in combinatie met trainingen is makkelijk te organiseren.
qxio-social-codepen-outline

Eigen regie

Eigen regie gaat om het zelf beslissen over de inhoud van de training, evenals de startdatum en de locatie.
qxio-ios-people

Teambuilding.

Deelnemers leren elkaar beter kennen, dezelfde taal spreken en kunnen elkaar helpen en ontwikkelen zich vanuit een gezamenlijk (organisatie)belang. Dit versterkt de onderlinge samenwerking.

Ons Team

Het team trainers van Nekststep bestaat uit ervaren, enthousiaste en betrokken professionals met elk hun expertise.