Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

ONS TEAM

Astrid van der Lee

Astrid van der Lee

Mobiel nummer:    +31 (0)651628370

  • qxif-linkedin
  • qxif-instagram
  • qxio-ios-email

Mijn drive

‘Nieuwsgierig’ staat prominent in mijn profiel. Ik ben altijd benieuwd naar  patronen, hoe dingen met elkaar samenhangen. Hoe het één het andere beïnvloedt. En vooral naar welke patronen mensen ontwikkelen! Voor zichzelf en in relatie tot anderen en hun omgeving. Waarom mensen doen wat ze doen. Deze patronen zijn vaak onbewuste sturingen achter je gedrag, gepercipieerde oplossing, logica om houvast te creëren. En heel vaak zijn het helpende patronen, die je in staat stellen de dingen te doen die je graag wilt doen. Die je helpen het leven te leiden dat je graag wilt. En jammer genoeg ontwikkel je ook patronen die je in de weg staan. Dan raak je verstrikt. Het lukt net niet op het werk. Je haalt niet de gewenste resultaten op school. Je loopt vast in je relatie of je vriendschappen. Je hebt het vermogen, je wil vooruit en het lijkt net of je op de handrem staat. 

Mijn passie is om met jou op zoek te gaan naar jouw patronen. Om de patronen die voor jou helpend zijn te omhelzen en te accepteren en de patronen die niet functioneel zijn te veranderen en te ontwikkelen. We gaan voorbij wat je al kende op weg naar groei en ontwikkeling. Of je nu beter wil presteren of promotie wil maken in je werk, of van werk wil veranderen, effectiever wil communiceren, meer diepgaande relaties wil aangaan, betere prestaties wil leveren in de sport? Dat zijn vraagstukken waarmee ik graag met jou aan de slag ga. 

Mijn expertise

Als bestuurskundige en veranderkundige was ik altijd bezig met strategieën, doelen en procesoptimalisaties van bedrijven en overheden. En er was altijd één belangrijke kritische succesfactor voor het goed functioneren van een organisatie: de mensen. Daarom heb ik in 2012 het roer omgegooid en staat voor mij de persoonlijke groei van mensen centraal. Ik heb mij ontwikkeld tot internationaal gecertificeerd NLP-trainer en integratieve NLP-coach met specialisaties in mBIT, systemisch coachen, Transactionele Analyse, Voice Dialogue en meer. Als trainer en coach houd ik me nu bezig met het begeleiden van mensen om hun leven zodanig te veranderen dat ze hun ambities in werk, privé en in de sport kunnen waarmaken. Weg met belemmerende gedachtes en remmende emoties. Handremmen los en ga doen waar je gelukkig van wordt. En wanneer ik jou help met je professionele en persoonlijke groei, dan weet ik dat ik ook jouw familie, organisatie en/of sportvereniging help! Hoe mooi is dat!

Mijn stijl

We gaan samen aan de slag. Ik stimuleer, enthousiasmeer en provoceer je om je zelfinzicht te vergroten, voorbij het bekende te gaan en koers te zetten om jouw doelen waar te maken en je levensgeluk te vergroten.

“Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen.
Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf."

                           J.K. Rowling