Nekststep logo
qxif-phone
qxio-email

EEN REIS LANGS HART HOOFD EN BUIK

mBIT ERVARINGSDAG

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind a faithful servant.
We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

Albert Einstein
Albert Einstein

Een reis door je lijf via hart, hoofd en buik

‘Ik heb het gevoel dat ik constant aan sta en geen moment echt kan ontspannen.’ ‘Ik word geleefd door de waan van de dag.’ Ik heb zo weinig ‘me-time’. ‘Ik ben chronisch moe’. ‘Ik heb duizend plannen, maar het komt er gewoon niet van.’ ‘Mijn hoofd maakt overuren en ik  drijf steeds verder weg van mijn gevoel en intuïtie!"
Dit zijn allemaal uitspraken die we continu om ons heen horen. Het lijkt of we uit balans zijn. We maken wel volop gebruik van ons hoofdbrein, die draait overuren en deze overschreeuwt de signalen die ons  lichaam ons geeft. Hoogste tijd dus om eens een dag naar je lijf te luisteren en te ervaren wat het je oplevert als meer balans weet te brengen in je lichaam en geest.
We gaan een dag aan de slag met de methode ‘Multiple Brain Integration Technics’ (mBIT). Je leert hierbij luisteren naar hoofd, hart én buik. Echt een dag speciaal voor jou om meer balans in je leven te krijgen. 
mBIT is gebaseerd op de resultaten van neurowetenschappelijk onderzoek. Daarmee is aangetoond dat naast ons hoofdbrein ook ons hart en onze buik complexe netwerken van neurale verbindingen hebben. Met andere woorden: we hebben dus niet één brein, maar drie breinen.
Loop je aan tegen: Weten wat je wilt, maar niet in actie kunnen komen, het één denken, en het ander voelen, regelmatig gestrest zijn omdat je te vaak ‘ja’ zegt, of eindeloos wikken en wegen of vaak beren op de weg zien en/of te veel in je hoofd zitten en meer in contact met je gevoel willen zijn? Grote kans dat jouw drie breinen nog niet optimaal samenwerken!

mBIT is dus een verbluffend simpele maar zeer effectieve en diepgaande nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid om zo een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te kunnen leiden.


mBIT helpt om beslissingen te nemen en je leven te leiden vanuit je hart, hoofd en je buik! Met gegarandeerd meer gevoel van balans, geluk en succes!

Doe mee met onze ervaringsdag

Tijdens de  mBIT ervaringsdagkrijg je inzicht in de functies, kwaliteiten en talenten van de verschillende breinen, hoe ze wel / niet samenwerken en hoe een integratie van deze drie kan zorgen voor een leven waarin je meer in balans bent en meer in contact met je gevoel!
Tijdens de  mBIT ervaringsdagkrijg je inzicht in de functies, kwaliteiten en talenten van de verschillende breinen, hoe ze wel / niet samenwerken en hoe een integratie van deze drie kan zorgen voor een leven waarin je meer in balans bent en meer in contact met je gevoel!

Deze dag ga je ervaren:

 • Waarom we drie breinen hebben in plaats van één
 • Waar de verschillende breinen goed in (primaire functies) zijn en hoe ze samenwerken
 • Wat je kan ervaren als ze dat niet doen
 • Een simpele techniek om meteen meer uitlijnen tussen jouw breinen te creëren
 • Deze dag staat bol van de ervaringen om contact te maken met jouw drie breinen

Voor wie is deze ervaringsdag?

Deze dag is voor iedereen die balans wil ervaren tussen denken, doen en voelen en voor iedereen die dichterbij zijn gevoel wil komen. Maak kennis met mBIT en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

In verband met de gewenste interactie tijdens het programma is er plaats voor maximaal 12 deelnemers. Dus meld je snel aan. 

Voor wie is deze workshop

Praktisch

 • Astrid van der Lee een ervaren trainer, die met passie, creativiteit en daadkracht voor een super mBIT ervaringsdag zorgt.
 • Deze ervaringsdag is meerdere keren per jaar
 • De dag begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Houd er wel rekening mee dat het iets uit kan lopen als daartoe aanleiding is
 • De dag bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 12 personen
 • Je investering bedraagt € 125,- . Deze investering is inclusief:
 •     1 op 1 begeleiding
 •     Koffie, thee en lunch
 •     Syllabus mBIT ervaringsdag

Planning 2024

2 maart 2024 (Breda)
 

Locatie: Burgstsedreef 8 4822 ZA BREDA